Pages

Wednesday, July 14, 2010

Ada kamu aku ada




Malam tadi menonton cerita Ada Kamu Aku Ada lakonan bunga citra lestari dan andhika pratama
jatuh cinta aku dengan andhika ni
grrrrrrrrrr!
cerita ini berkisarkan seorang perempuan bernama stella lakonan bunga citra lestari yang mana tertekan dengan masalah keluarganya. bertemu dengan erlang lakonan si kacak andhika, seorang pemain gitar (cair.....cair..................)
babak menarik apabila stella dan erlang stuck dalam hujan di bawah jambatan
erlang berseloroh tentang setiap orang yang menunggu hujan berhenti
dan kemudian bercium (awwww)


babak dalam hujan
sweet katanya


semasa bercium, stella merasakan dunia terhenti seketika tetapi apabila bercium dengan teman lelakinya iaitu damian, tak rasa apa-apa, bagaimana sih prasaan lo ni stella? ;p

tengoklah nanti ye movie ni dah lama dah keluar sebenarnya
maybe banyak aksi ciuman kot, tu yang orang jarang tengok kot
aku memang suka tengok movie underground ni (bukan movie ciuman ye)
nanti cari lagi dan aku review ok?





p/s : aku rasa bunga ni cantik sangat dalam cerita ni sebab dia chubby sikit, but now dia dah kurus, jadi kurang cantik (dia pregnant kan sekarang?mesti cantik)

4 orang pengkritik:

SNHM said...

blog hopping and find yours, please dont mind i put your link in my bloglist k ;)

Nur Suhaila said...

persilakan :)

maXeLL said...

=)) i like!!!!...heeee...

Nur Suhaila said...

dah tengok tak mazel?
sweet gila kan :))

Post a Comment

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com