Pages

Tuesday, December 14, 2010

Yuna-Hana Life Fashion Love Music




Sebelum mula bercerita, sila tenung lama-lama gambar di atas sampai muntah hijau
rasanya tahun 2010 merupakan tahun yang paling terbaik dalam hidup aku
mungkin disebabkan Maysaa Event semalam?
ececece, cakap jela kan yang kau teruja yang amat dapat face-to-face dengan Yuna and Hana Tajima kan
ok, ok, kita cerita dulu aktiviti menggelapkan kulit di Jom Heboh di Bukit Jalil hari Sabtu lepas
disebabkan kegilaan terhadap susu cokelat dutch lady, maka aku merajinkan juga kaki ke pesta-lagha-jom-heboh di bukit jalil
fuhh, walaupon datang agak awal, boleh tahan ramai juga pengunjung yang datang
tapi masih lagi nampak gerai-gerai sekeliling, tunggulah malam sabtu atau pagi/tengahari/petang/malam ahad, phewwww mesti pitam merentangi lautan manusia
sesudah puas membeli-belah susu untuk menambahkan ketinggian (in your dream Suhaila!), aku pusing-pusing lagi di sana dengan harapan bertembung dengan Remy Ishak
tapi, cuma mapu berdiri seiring dengan Tam (he was my childhood favorite's actor),elelele

sesuai tak jadi best couple of the year ;)




ok fine!
sebenarnya aku excited tentang event yang satu ini
yesterday, i went to the Maysaa Live Fashion Love Music organized by Hana Tajima and Yuna
like helloooo, Yuna and Hana ok??!!!
tapi sedikit kecewa apabila tidak dapat masuk ke dalam Black Box
terlepas 2 kali peluang!grrrr
tapi kekecewaan dapat ditebus apabila dapat bertentang mata dengan Yuna dan Hana
they are so gorgeous, stunning, and very nice
paling best semasa sesi bergambar, i was like very shy-nervous-excited and blank
but the best part is, the moment i step beside Yuna, suddenly she said 'ey hai, i really love your outfit'
ok, at that time i'm speechless..zip zip zip zip zip
are you kidding me????????!!
terus aku cakap, 'errr,thanks yuna, you are so beautiful and sorry i'm soooooooo speechless right now'
tapi dalam suara menggigil sampai snap gambar muka menggigil
cuba bayangkan macamana ye tu
seriously tak sangka Yuna akan cakap macam tu, memang malam tak boleh tidur, sambil bawa kereta menjerit gembira
ok, Yuna je kot maybe ada yang akan cakap macam ni, tapi dari awal masa Yuna tak popular macam sekarang ni, aku memang minat her voice and her style
so yeah, it's a best feeling ever!


she is so prettyyyyyy

nurulcakapcakap si comel yang amat


yuna!yuna!yuna
terpakse censored mata sebab kuyu amat-sangat, masih belom bersedia bergambar

this is hana tajima
dia adalah sangat cantik macam barbie doll
*faint*

Yuhana








and and and
jumpa boyfriend baru i
goodbye z, hello Q ;)











ehem, ok bye!

6 orang pengkritik:

...miSS fAi... said...

perghhhh... jumpe yuna n hana la...!!!!! sgt jeles ok.... ahhahahaah

Nur Suhaila said...

heeee..best sangat fai
daapt jumpa ramai sangat fashionista lain
ending 2010 yang superb for me :)

oya zihanee said...

+ wah~~~ dah macam artis la cik su kite niee...kalau akak pegi, mesti akak xtahu nak pakai baju pe... xreti nk berfashion mcm2 korang nih!!! comelll... +

Nur Suhaila said...

alamak, malu je i tau cakap macam artis..heeee
su nekad pergi even macam tak kenal siapa-siapa pon
tapi dekat sana kenal ramai sangat kawan baru
best best best!

beeha ben said...

wah, Qi pon ade..

Nur Suhaila said...

ehemm, Qi mesti ada, support Yuna ;)

Post a Comment

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com