Pages

Friday, December 10, 2010

Lari aku lari



Aku telah di tag oleh seorang kakak yang aku kira sangat cantik dan lemah lembut
kiranya kakak ni aku ibaratkan macam watak Heliza dalam cerita Syurga Cinta :)
ok, enough puji lebih-lebih, nanti kak Oya marah
actually masa kena tag ni, blur gila aku tak faham kena buat apa
3-4 kali juga aku baca apa sebenarnya ni
forgive me for being blurry ;)


ok, mari kita tengok step by step

1. mula-mula letak banner dan link belog berlari-lari ni..





2. next step kena-lah follow belog larian ini..

- wajib hokeh kak neng

3. kemudian, lengkapkan slogan ini 'Saya suka berkawan dengan Nur Suhaila sebab .........'..eceh, tipu je, jangan jawab ok slogan ni, tapi slogan ni 'Saya suka berblogwalking kerana .......' (tidak melebihi 30 patah perkataan ok uols)..ok ok, jawapan i ialah

'Saya suka berblogwalking kerana saya suka melihat blog perempuan-perempuan cantik dan bergaya dan mendapatkan inspirasi daripada mereka. Blogwalking juga berjaya buatkan stress kerja saya hilang lebih-lebih lagi kalau terjumpa belog yang kelakar'

4. tag 3 orang rakan atau lebih, emmm..siapa ye yang rajin

- belog cik Faizura
- belog cik yani (jawab yani, kau banyak hutang tag dengan aku..hehe)
- belog bakal kakak ipar (kak elly)..lalalala
- belog jah
- belog cdomp

5. beritahu kawan anda mengenai belog larian ini

- kawan-kawan, sila jawab tag i hokeh, klik je dekat link yang i bagi, nanti i komen dekat page uols terangkan ye

6. ok, last sekali masukkan dan link entri yang anda buat ni dalam komen belog larian tau

- hokeh, dah masukkan dah even mod cakap under maintenance :)


4 orang pengkritik:

oya zihanee said...

+ hufff~~hufff~~~ (sesi mengembangkan idong..) LAGI????

Nur Suhaila said...

hahahahahaha!!

fatin hanani said...

hai fatin dri blog larian :D jom singgah blog fatin :D

Nur Suhaila said...

orait fatin :)
i singgah belog you kejap lagi

Post a Comment

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com